teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mätchef

Söker du ett utmanande och utvecklande arbete? Vill du vara med och driva stora projekt från start till mål?

Nya stora uppdrag strömmar in och vi behöver därför förstärka vår Stockholmsorganisation med en erfaren Mätchef.  Du blir en del av ett positivt och kompetent team!

Om tjänsten:

Som Mätchef kommer du att vara placerad på ett stort anläggnings-/ infrastrukturprojekt och ha det övergripande ansvaret för dig och ditt team.  I ditt uppdrag ingår att ha kundkontakt, göra förberedelser, genomföra mätningar, beräknings- och kontrollarbete, sammanställa redovisningar samt andra administrativa uppgifter kopplade till projektet. 

Vad vi söker:

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet av mätningstekniskt arbete i rollen som Mätchef eller Senior mätningsingenjör, och en utbildningsbakgrund inom med mätteknisk inriktning eller dylikt. Utöver detta tror vi att du är en bra match för Clinton och rollen om du:

  • är van att jobba mot Trafikverket och besitter minst ”Behörighet för Mätningstekniska Arbeten i Trafikverket Kategori 2"

  • har gedigen erfarenhet och vana av att arbeta med Auto-CAD, Geo och liknande redovisningsprogram, och erfarenhet Leica Cyclone, 3DReshaper och GeoMos.

  • är organiserad och noggrann, vilket innefattar en stark förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt eget och andras arbete självständigt.

  • har erfarenhet av att arbetsleda och handleda andra, och motiveras av att se andra utvecklas.

  • har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.

  • trivs med att etablera och underhålla kundrelationer och nätverk, och är en fena på att tillvarata affärsmöjligheter.

  • har förmågan att arbeta effektivt, anpassa arbetssätt, och fatta beslut under stress, press och osäkra förhållanden.

  • tar ägandeskap för andras och eget arbete och utveckling. Är motiverad att leverera utmärkta resultat nå sina egna och Clintons mål.

Vad vi erbjuder:

Vi har stora anläggningsprojekt med fokus på tunnlar och järnväg på gång och erbjuder spännande och utvecklande uppdrag inom detta! Vi erbjuder också generösa möjligheter till deltagande i kurser och utbildningar för alla våra anställda. 

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop, och hittar därför på gemensamma aktiviteter, och åker på resor eller konferens tillsammans när inte pandemier står i vår väg. 

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta villkor och förmåner så som tjänstebil, privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag, speltider på vår egna padelbana, och erbjudanden i vår förmånsportal Benify.

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag baserat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är idag runt 30 mätningstekniker/ingenjörer som jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och utför uppdrag åt stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer såväl som åt privatpersoner. 

Dela detta jobb

Mätchef

Clinton Mätkonsult AB