teknikjobb.se

logga

Mätartekniker till Gotland

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Mätartekniker till Gotland

Mätartekniker

Vi söker nu dig som är el-tekniker/mätartekniker till vårt team på Gotland. Du kommer att utföra kontroller av energimätning el på anläggningar samt åtgärdsarbeten för att uppnå myndighetsställda kravnivåer gällande mätnoggrannhet. Inom det mättekniska området finns stora möjligheter till vidareutbildning. Har du rätt kvalifikationer så finns även chansen att vidareutvecklas inom andra affärsområden på OneCo.

På OneCo får du vara en del av ett team i en platt organisation som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder i ett nära samarbete. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum där du får möjlighet att vara med och påverka. Du jobbar med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll.

Har du den bakgrund som krävs?

Du kan vara en erfaren elektriker som vill byta inriktning eller så kan OneCo bli din första arbetsgivare. Har du en el utbildning i grunden och hungrig på en utmaning så kan detta vara rätt för dig. ​

Du har körkort B
Mycket meriterande att du arbetat med service, energimätning eller kraft.

Är det här du?

Du som person med ett tekniskt intresse, är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Säkerhet och kvalitet i alla arbetsmoment är en självklarhet för dig.

Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl OneCo.

Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom OneCo som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare med fyra månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid vardagar
Tillträde: augusti eller enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Körkort: B Körkort krävs

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

Dela detta jobb

logga
Mätartekniker till Gotland

OneCo Networks AB