teknikjobb.se

 

Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa.

Med bred kompetens vid våra åtta enheter i Sverige täcker vi de flesta av våra kunders behov av mät- och kalibreringstjänster. Våra kunder är allt från multinationella storföretag till mindre lokala företag och som verkar bland annat inom telekom-, fordons-, försvars- och medicinindustrin. De eftersträvar hög tillgänglighet av sin utrustning vilket innebär att vi förväntas ha hög flexibilitet och korta ledtider. Servicen utförs både vid våra labb och ute hos kund vilket innebär resor i regionen.

Den person vi nu söker kommer i huvudsak utföra både mättjänster och kalibrering inom längdområdet. I vår verksamhet i Eslöv finns bland annat två mätmaskiner där vi utför mättjänster för exempelvis verifiering av produkter. Dessa uppdrag bygger ofta på att vi har ett underlag ifrån en 3D modell i CAD eller att vi mäter mot ritning.  Arbetet bedrivs i nära samarbete med kund vilket förutsätter en god social kompetens och integritet. Därutöver kalibrerar vi mätinstrument inom längd och elektronik.

Du behöver ha god teknisk bakgrund både praktisk och teoretiskt samt ha mycket goda kunskaper i ritnings läsning. Vi tror att du kan ha byggt upp dina kunskaper genom att t.ex. arbetat med skärande CNC-bearbetning. Då arbetsuppgifterna är omväxlande ser vi också behovet av att du arbetar bra i grupp men även tar ansvar för dina egna projekt.
Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt innehar körkort för bil. Tjänsten är placerad vid vårt labb i Eslöv.

Vill du veta mer, ring vår regionchef, Jens Bergendorff 0723-91 62 18. Du kan även kontakta HR chef Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06.
Fackligt kontaktombud är Thomas Bomgren, Unionen, 0723916224.

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Mät- och kalibreringstekniker till vårt lab i Eslöv

Ort
Utgår

2019-02-08

Ansök nu

Dela detta jobb