teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mässbyggare

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Mässbyggare

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken där vi jobbar mot en bättre och mer hållbar framtid? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en hållbar produktportfölj i världsklass som kräver en högklassig marknadsföring för såväl B2C som B2B.  

Nu söker marknadsavdelningen en mångsidig mässbyggare till Markaryd som vill arbeta både administrativt och produktionsinriktat i vårt engagerade mässteam.  

OM TJÄNSTEN  

Som mässbyggare deltar du i mässbyggnationer runt om i Europa. Du förverkligar och överlämnar mässmontrar till våra dotterbolag, distributörer och återförsäljare utifrån deras marknadssituation och kommunikationsmål. Du är med i alltifrån planerings- och packningsarbetet på hemmaplan till byggnation av montern ute på fältet. Tjänsten innebär ca 35 - 50 resdagar om året runt om i Europa.  

På fältet har du ofta den byggledande rollen när våra montrar byggs. Du gör allt från att lägga golv till att bygga tross och koppla in belysning, produkter och datorer tills den färdiga montern är klar att överlämnas till säljorganisationen enligt deadlines.  På hemmaplan jobbar du med mässlagret och ser till att material och produkter packas och skickas till varje mässa. Det innebär även förberedelse av tekniska detaljer såsom videoväggar, iPads, routrar, datorer etc.  Andra uppgifter som ingår är exempelvis tillverkning av emballage och inredning, organisering och inventering av material.    

DIN BAKGRUND  

Som person är du praktiskt lagd, ordningsam och tekniskt intresserad. Du är även initiativtagande och lösningsorienterad. Vår arena är global, du är kommunikativ och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Du har datorvana och kan på en grundnivå hantera program som Word, Excel och Outlook. Vi arbetar utifrån ställda deadlines så det är av stor vikt att du är flexibel och beredd på att det kan förekomma långa arbetsdagar.  

För att trivas hos oss har du ett optimistiskt synsätt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Det underlättar om du har ett intresse för hållbar utveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak som premierar initiativtagande och intraprenörskap.    

OM ANSÖKAN  

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 augusti 2022. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "Jobba hos oss". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av kontaktpersonerna nedan;   

OM NIBE  

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.  

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.  

Kontaktpersoner

Andreas Johnsson

Marketing Manager

0433- 27 33 86

andreas.johnsson@nibe.se

Madeleine Johannesson

Personalavdelningen

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

 

 

Dela detta jobb

logga
Mässbyggare

NIBE AB