teknikjobb.se

Logga

Maskintekniker/underhållstekniker till Högdalen

Ansök nu

Maskintekniker/underhållstekniker till Högdalen

Med fokus på underhåll av pumpstationer.

Vi levererar dricksvatten och avleder avloppsvatten för 1,5 miljoner kunder varje dag. Detta genom ett effektivt underhållsarbete där vi säkerställer driften av våra ca 1000 anläggningar tillhörande ledningsnät (pumpstationer, vattenreservoarer mm.). Vi jobbar tillsammans med våra långsiktiga bolagsmål för att skapa världens mest hållbara stad.
Enheten består av drygt 35 medarbetare fördelat på fyra grupper; Förebyggande underhåll, Avhjälpande underhåll, EL samt Planering och utveckling.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet och dricksvattenkvalitet, en grundförutsättning för detta är ett väl fungerande underhåll.

Som maskintekniker/underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta i gruppen för förebyggande underhåll (FU), där du även kommer att jobba med avhjälpande underhåll samt vissa renoveringsarbeten. Underhållet sker främst med fokus på pumpar, ventiler och fastighetsskötsel.

Dina erfarenheter och bakgrund

För att lyckas i rollen som maskintekniker hos oss behöver man tycka om att samarbeta och ha ett genuint intresse för verksamheten. Du bör ha några års yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet, certifiering och relevant utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med underhåll av pumpar och/eller fastighetsunderhåll samt VA.

Vi anser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför står omtanke som högst i fokus när det handlar om våra medarbetare och kunder, därför krävs här ett högt säkerhetstänk samt att våga vara driven i ständiga förbättringar. Arbetet kräver god datorvana och det är meriterande om du har goda kunskaper i underhållssystem.
Körkort B är ett krav för att kunna utföra arbetet.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Om du tycker att du känner igen dig i beskrivningen och att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan. Sök jobbet som maskintekniker/underhållstekniker i Högdalen senast 15 september. 

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du arbetsledare Morat Malm på 08-522 138 63 eller via mejl till: morat.malm@svoa.se. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls kundtjänst på telefon: 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Befolkningstillväxten tillsammans med klimatutmaningar och långsiktiga klimat- och hållbarhetsmål inom staden innebär stora krav på Stockholm Vatten och Avfalls verksamheter.

Välkommen med din ansökan! 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Maskintekniker/underhållstekniker till Högdalen

Stockholm vatten och avfall