teknikjobb.se

Logga

Maskintekniker till Henriksdal och Bromma avloppsreningsverk

Ort
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Maskintekniker till Henriksdal och Bromma avloppsreningsverk

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och bygger ett av världens modernaste avloppsreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Vi söker nu två maskintekniker som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt. En av tjänsterna är förlagd till Henriksdals reningsverk och den andra till Bromma reningsverk. På sikt kan du även komma att ingå i beredskapsorganisationen för avloppsrening

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som maskintekniker på Henriksdal och Bromma avloppsreningsverk kommer du att utföra service, underhåll och reparationer på pumpar, maskiner och övrig processutrustning. I rollerna ingår att självständigt och tillsammans med andra utföra installationsarbeten och att arbeta i underhållssystemet enligt gällande instruktioner. Du kommer att ha en viktig roll i felsökning och driftsättning av processutrustning. Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym på båda verken, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och bra flextidsvillkor.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer ofta. Vidare behöver du vara problemlösande och inte vara rädd för att ställa frågor. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom bolaget.

Din bakgrund

Lämplig bakgrund är teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning för maskintekniker samt ett par års dokumenterad erfarenhet från mekaniskt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustri, pumpkunskap och finmekaniska kunskaper. Körkort för personbil och datorvana är ett krav. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda datorkunskaper.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten på Henriksdals reningsverk kontaktar du enhetschef Conny Ohlson på 08-522 133 05 eller Adam Krabbe, samordnare maskin på 08-522 131 60. När det gäller tjänsten på Bromma reningsverk kontaktar du sektionschef Anders Holm på 08-522 131 58. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan
OBS! Ange i ansökan om det är tjänsten i Henriksdal och/eller Bromma du söker. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Mer om oss

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Maskintekniker till Henriksdal och Bromma avloppsreningsverk

Stockholm vatten och avfall