teknikjobb.se

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och bygger ett av världens modernaste avloppsreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Vi söker nu en maskintekniker som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt. Verkstadsgruppen består idag av 10 personer som ansvarar för utförandet av förebyggande och avhjälpande underhåll inom el, automation, instrument och maskin vid Henriksdals reningsverk.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som maskintekniker hos oss kommer du att utföra service och underhåll på fastigheter, pumpar, maskiner och processutrustning. I rollen ingår att självständigt utföra installationsarbeten och att arbeta i underhållssystemet enligt gällande instruktioner. Du kommer att ha en viktig roll i felsökning och driftsättning av processutrustning. Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym i huset, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och bra flextidsvillkor.

Verksamheten är förlagd till Henriksdal. På sikt kan du även komma att ingå i beredskapsorganisationen för avloppsrening

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer ofta. Vidare behöver du vara problemlösande och inte vara rädd för att ställa frågor. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom bolaget.

Din bakgrund

Lämplig bakgrund är teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning för maskintekniker samt ett par års dokumenterad erfarenhet från mekaniskt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustri, pumpkunskap och finmekaniska kunskaper. Körkort för personbil och datorvana är ett krav. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda datorkunskaper.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du verkstadschef Magnus Wirenmark 08-522 133 07. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

 
Logga

Maskintekniker

Ort
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb