teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Kulsinterverken söker en person till maskinservice!

Nu söker vi en maskinserviceman till två av våra kulsinterverk. Uppdraget är att kostnadseffektivt förse kulsinterverken med överenskommen tillgänglighet och anläggningshastighet samt att ständigt förbättra, utveckla och effektivisera de anläggningar som sektionen ansvarar för. Du jobbar i team om två med maskinservice och ingår i en grupp med blandade roller såsom mekaniker, vvs och förrådstjänst.

Som maskinserviceman är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Övervakning och underhåll av centralsmörjutrustning (dator-baserad)
- Schemalagda smörjrutiner via rondlistor
- Diverse komponentrep
- Oljeprovtagning
- Upprätthålla god ordning och reda inom tilldelat ansvarsområde
- En del planering och förberedande ingår i arbetet

Samt andra, inom området förekommande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Du är som person är van att jobba självständigt och ta ett stort ansvar över ditt eget arbete. Du är en problemlösare som ser möjligheter att hela tiden utveckla ditt arbete.
Då jobbet är uppdelat mellan två personer är det viktigt att ha en bra samarbetsförmåga.

Du har slutbetyg från gymnasiet (gärna teknisk inriktning men inget krav) samt körkort B.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Patrik Törmä telefon: 0980-71936

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Befattning
Smörjare

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-08-30

Maskinserviceman

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb