teknikjobb.se

Maskinoperatör till Metsä Tissue i Pauliström

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Maskinoperatör till Metsä Tissue i Pauliström

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Nu söker Eterni efter maskinoperatörer till vår kund Metsä Tissue i Pauliström och Kvillsfors. Här erbjuds du en arbetsplats med gedigen historia i en fabrik som grundades redan år 1726. Bruket producerar främst toalett- och hushållspapper.

ARBETSUPPGIFTER
Fabriken har pappersmaskiner och konverteringslinjer där toalett- och hushållspapper tillverkas. Du kommer att arbeta som maskinoperatör och se till att maskinerna går och producerar enligt produktionsplanering. Arbetet innebär att fylla på med material, åtgärda driftstörningar i maskinerna samt göra enklare felsökningar vid behov.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet från industriarbete samt är tekniskt intresserad. Du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vidare är du en lagspelare med god samarbetsförmåga. Svenska i tal och skrift är ett krav. Har du truck- och traverskort ser vi det som meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Metsä Tissue. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Maskinoperatör till Metsä Tissue i Pauliström

Eterni Sweden AB