teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är sedan 40 år en komplett partner för stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner för främst gruv-, process- och tillverkningsindustrin.
Vi kan åta oss tillverkning i såväl små som stora serier, uppdrag med egen produktutveckling, legoarbeten samt utföra montage och underhåll av maskiner ute i fält.

http://www.lkabmekaniska.se/

Om tjänsten

Vi söker en maskinoperatör till vårat arbetslag till LKAB Mekaniska.
Som maskinoperatör arbetar du med manuellt styrda svarv och/eller fräs, alternativt CNC styrda maskiner. Arbetsuppgifterna kommer att variera.

Dagtidsarbete men skiftarbete kan förekomma.
Stationeringsort Kiruna

Dina kvalifikationer

Du har verkstadsutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenheter förvärvade på annat sätt. Du har svarv- och fräs utbildning. Det är meriterande med en utbildning inom CNC, men erfarenhet smäller lika högt. Du kan läsa ritningar och har erfarenhet av verkstadsmiljön.
Är du en noggrann och strukturerad person så är detta rätt tjänst. Är du social och har lätt för att lära kommer du att passa perfekt. Trivs du med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor, men också att ta mycket eget ansvar är denna arbetsplats något för dig!
Vi söker dig som verkligen har viljan att utvecklas och att dina värderingar stämmer överens med företagets. Att du har ett service- och säkerhetstänk tar vi för givet. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. 
Befattningen kräver B-körkort och godkända gymnasiebetyg. 

Vi erbjuder


En arbetsplats med god stämning i en internationell gruv- och mineralkoncern.
Vi kan även erbjuda friskvårdssatsningar med exempelvis tandvårdsförsäkring, fri träning och andra aktiviteter för vår personal. 
Vi erbjuder det lilla företagets arbetssätt med storföretagets möjligheter. 

Övrig information

Välkommen in med CV samt personligt brev senast 2019-06-14. 
För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Robert Nyberg tel. 0980-685 06.
Frågor angående rekryteringsprocessen vänligen kontakta Britt-Marie Persson, Adecco, 070-492 11 92.

maskinoperatör till LKAB Mekaniska

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Dela detta jobb