teknikjobb.se

Maskinoperatör till EVM Mekanik i Lönneberga

Ansök nu

Maskinoperatör till EVM Mekanik i Lönneberga

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


EVM Mekanik i Lönneberga arbetar med CNC-bearbetning i olika material. Vi arbetar flexibelt och kundanpassat vilket innebär stor variation i såväl produktionsvolymer som detaljernas storlek. Nu söker vi en nyfiken samt teknikintresserad medarbetare för arbete i våra styrda svarv- och fräsmaskiner. På EVM Mekanik erbjuds du en trevlig arbetsplats med kunniga kollegor och med en verksamhetsanpassad maskinpark. EVM Mekanik är en del av EXP. GROUP som består av flera tillverkande industriföretag. Inom gruppen sker samverkan för att kunna ge ett bredare kunderbjudande samt för att förstärka företagen ur kapacitets- och kompetenssynpunkt.    

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i produktionen och bli en viktig kugge där du deltar i alla steg från ritning till färdig produkt. Vi erbjuder skärande bearbetning av produkter samt helhetslösningar med fokus på svarvning av detaljer med högt teknikinnehåll.
Vi arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, plast, rostfritt och aluminium där höga krav på kvalitet står i fokus. För att säkerställa vår produktionsprocess och uppfylla kundens kvalitetskrav är vi certifierade enligt ISO 9001.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och vill alltid leverera. Du har lätt för att samarbeta med andra och finner enkelt din roll i en grupp. Du måste inte ha en formell utbildning inom CNC-bearbetning då vi har kunniga medarbetare som gärna står för utbildningen på plats. Vi är ett litet team med högt i tak och med erfarna medarbetare som jobbar under stort eget ansvar. Är du rätt person för företaget och jobbet så erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter.

OM TJÄNSTEN
I denna rekrytering samarbetar EVM Mekanik med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Maskinoperatör till EVM Mekanik i Lönneberga

Eterni Sweden AB