teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Maskinoperatör/ställare

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Maskinoperatör/ställare

Just nu söker vi en maskinoperatör till vår kund Steelo i Bredaryd. Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urvalet. Har du fler frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss, se nedan för kontaktuppgifter.

Om tjänsten

Som maskinoperatör ska du kunna hantera löpande produktion, planering, deltagande i uppföljningar samt utfall. Tjänsten är omgående och skift kan komma att ske därmed behöver du vara flexibel gällande arbetstiderna. Vår kund Steelo ser även detta som ett långsiktigt uppdrag därmed finns det goda chanser att bli övertagen av kund då du till en början blir anställd via oss på Montico.

Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgiften är att vara runt automatiserade maskiner. I detta förekommer det bland annat kontrollmätning av produkter, ställa in verktyg, justering av maskiner. Maskinerna man kommer att arbeta med är stans, laser och bock.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån den tillverkande industrin. Det är självfallet meriterande om du arbetat som maskinoperatör innan. Det är också ett krav på att ha truckkort. För att lyckas i rollen som maskinoperatör/ställare ser vi gärna att du är tekniskt lagd.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Maskinoperatör/ställare

Montico AB