teknikjobb.se

Maskinoperatör sökes till producerande industri

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Maskinoperatör sökes till producerande industri

För kunds räkning sökes dig som är redo att ta dig an ett heltidsjobb som maskinoperatör. Du kommer som maskinoperatör att vara en viktig kugge i ett producerande led. Start är omgående, så sök redan idag!Om tjänsten

I rollen som maskinoperatör kommer du få arbeta heltid med produktion av handtag gjorda av papper. Du kommer sköta den maskin som står för själva sammansättningen av pappersmaterialet. Tjänsten passar dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskinarbete. I rollen kommer det emellanåt även förekomma ett visst fysiskt krävande kroppsarbete.

Vid anställning kommer du att få ta del av en upplärning, för att sedan ta dig an arbetsuppgifterna mer självgående.

På arbetsplatsen arbetar en grupp om cirka 17 personer. Där kommer du få ingå i en härlig arbetsgrupp, som vill ha kul och har högt i tak. Arbetstiderna är förlagda på kvälls- och nattid, med tidigare slut på torsdagar. Fredagar kommer du att vara ledig.

Arbetsuppgifter

  • Sköta och övervaka maskinen som tillverkar hantagen
  • Ha uppsikt över kvaliteten i handtagsproduktionen

Vi söker dig som

  • Har ett tekniskt intresse
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

  • Har truckkort

Som person ser vi att du är både noggrann och självgående. Att du har ett intresse för teknik och är tekniskt lagd ser vi också som en fördel i den här tjänsten. Det är även bra om du har tillgång till bil eftersom din arbetsplats kommer att vara i Kumla, men detta är inget krav.

 

Dela detta jobb

Maskinoperatör sökes till producerande industri

Academic Work