teknikjobb.se

Maskinoperatör/lagermedarbetare till kund i Landvetter

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Maskinoperatör/lagermedarbetare till kund i Landvetter

 


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio års erfarenhet från branschen. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.

 Arbetsbeskrivning 
Nu söker vi några duktiga och drivna medarbetare till en av våra kunder i Landvetter. Företagets produktion består i att  bearbeta och förädla metall och plåt till olika produkter inom främst ventilation. I ditt arbete som operatör skall du alltid  säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet.

Kvalifikationer.
Du som söker behöver inte ha tidigare erfarenhet ifrån operatörsyrket men vi ser gärna att du arbetat på lager eller i produktionsmiljö. 
Du är praktiskt lagd, tycker om att arbeta i producerande verksamhet och har stort engagemang. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter.

Dessutom ser vi att du har:

  • Truckkort och erfarenhet av truckkörning  

  • Behärska svenska i tal och skrift 

  • Körkort och tillgång till bil 

  • Är rökfri 

  • Traverskort (inget krav)

  • Datorvana

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare, och som kan ta egna initiativ. Som trivs med och klarar av fysiskt arbete och som inte tvekar att hugga i där det behövs. Att du är en social och positiv person ser vi som en självklarhet. 

Vi ser gärna kvinnliga sökande. 

Arbetstider
Dagtid, måndag till fredag. 

Om profilen stämmer in på dig, tveka inte att ansöka. Rekrytering sker löpande. Sök via vår hemsida, Eterni.se. Ansökningar via mail har vi ingen möjlighet att hantera.
 

Dela detta jobb

Maskinoperatör/lagermedarbetare till kund i Landvetter

Eterni Sweden AB