teknikjobb.se

logga

Maskinoperatör eller laseroperatör sökes till Kisa

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Maskinoperatör eller laseroperatör sökes till Kisa

Vill du jobba med ett gott gäng på ett välmående företag i Kisa? Ansök idag!

Om tjänsten

BTT Plåt i Kisa är ett av tre företag i Pars Plåtgruppen, med huvudkontor i Linköping. Under de senaste åren har företaget vuxit kraftigt till en omsättning mellan 90-100 miljoner kronor och det finns potential att lyfta ytterligare närmaste åren. BTT är legotillverkare och levererar hög kvalité i komplexa konstruktioner, från plåt till färdig detalj, i små- och mediumstora serier. Vi tillverkar framförallt delar till entreprenadmaskiner, men även inom miljö, truck och renhållning till kunder som Volvo CE, Dynapac, Epiroc och Broddson. BTT har en förhållandevis modern maskinpark som konstant utvecklas och förnyas, och det sker i en miljö där det är ordning och reda.

Företaget behöver nu utöka med en eller två maskinoperatörer eller laseroperatörer.

Detta är en direktrekrytering som sköts av Montico, anställningen är direkt hos BTT Plåt i Kisa.

Arbetsbeskrivning

Som maskinoperatör hos BTT kommer du att lära dig att programmera och köra lasermaskinerna, du behöver ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Arbetet innebär bland annat att programmera och köra dels en ny modern fiberlasermaskin från Bystronic och dels en lasermaskin av märket Trumpf, båda med tillhörande robotplockmaskin och automatiskt höglager. Men även hämta material, plocka delar, mäta plåtdetaljer och underhålla maskinerna. Arbetstiderna är 2-skift. Din arbetstid fördelas mellan kontorsjobb och fysiskt arbete på golvet.

Vi söker dig som

För att lyckas i tjänsten krävs:

- Ett par års arbetserfarenhet inom industri, gärna plåtindustri som maskinoperatör.
- Kunskaper i ritningsläsning
- God plåtmaterialkännedom
- Grundläggande datorkunskap
- Bekväm med att tala och skriva både i engelska och svenska

Det ses meriterande om du tidigare arbetat med lasermaskiner.

Som person är du strukturerad och tycker om ordning och reda. Du är ansvarstagande och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du tycker om att samarbeta med andra men har även förmågan att ta ansvar för självständigt arbete. Du är arbetsam, pålitlig och öppen. Du bidrar med en god arbetsmoral och värdesätter arbetet högt.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Maskinoperatör eller laseroperatör sökes till Kisa

Montico AB