teknikjobb.se

MASKINOPERATÖR

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

MASKINOPERATÖR

Företagsinformation
Nexans är en av de största leverantörerna av kablar och tillbehör i Sverige liksom i Världen. Nexans Sweden, med ca 500 anställda, är Nexans svenska huvudbolag och utgör en viktig produktionsresurs för Nexans inom både kraft- och telekabelområdet, bland annat genom rollen som koordineringscentrum för bandfiberkablar. Företaget ligger i Grimsås i Västergötland och utgör även logistikcentrum för kunder i Norden och Baltikum.

Vi söker nu fler engagerade maskinoperatörer!

Arbetsuppgifter och din profil

Att arbeta som maskinoperatör på Nexans innebär att ansvara för en eller flera maskiner. Här arbetar alla i arbetslag där samarbete och kommunikation är A och O.Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet ifrån industrin. Som person är du tillmötesgående, har en positiv inställning ser möjligheter där andra kanske ser hinder. Du tar gärna egna initiativ, är kvalitetsmedveten och ansvarsfull i ditt arbete. Att hjälpa till där det behövs och inte vara rädd för att hugga i är självklarheter för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där driv, engagemang och intresse väger tungt.

Krav
- Att du kan arbeta alla tre förekommande skift, första- andra- och nattskift

- Att du talar och skriver svenska obehindrat

- Truckkort med behörighet A och B

Ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan med CV och personligt brev på Junic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så vänta inte med din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Carolina Håkansson på 0371-830 53

 

Dela detta jobb

MASKINOPERATÖR

Junic