teknikjobb.se

Maskiningenjörer med höga ambitioner sökes

Ort
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Maskiningenjörer med höga ambitioner sökes

Vi erbjuder

Du har som ingenjör uppdraget att utföra nykonstruktion, konceptdesign och komma med kostnadseffektiva lösningar för våra kunders räkning. Du driver konstruktionen mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet. Du kommer att jobba enskilt eller i grupp beroende på uppdragets karaktär. Vi arbetar med konstruktionslösningar mot process- produktions- och verkstadsindustrier i regionen. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att utvecklas inom projektledning med ansvar för teknik och ekonomi i projekt.

Vi söker

Du är junior civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot konstruktion/projektledning men har minst 2-3 års yrkeserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet inom produkt- produktionsutveckling inom områden som mekanik, rör/anläggning och process samt erfarenhet av något av CAD-verktyg såsom, Catia V5, NX, Solidworks, Inventor eller liknande.

Du kan samarbeta och har lätt att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt. Du har även goda kunskaper i engelska då många av våra kunders kontakter finns utomlands. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga färdigheter, där du som person bör vara proaktiv, lyhörd och ansvarstagande.

Det lilla extra

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam!

Välkommen med din ansökan! 

Vi går igenom ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson

Johan Stråhlin

johan.strahlin@rejlers.se

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Maskiningenjörer med höga ambitioner sökes

Rejlers Sverige AB