teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Maskiningenjör, Mekanikkonstruktör, CADare uppfinnare eller pirat!

Ansök nu

Maskiningenjör, Mekanikkonstruktör, CADare uppfinnare eller pirat!

Nu finns det en plats tillgänglig för dig som gillar att bygga saker man kan ta på!

Vi brukar jämföra B3 Reach med ett piratskepp där vi är pirater och bolaget är skeppet. Vi gillar helt enkelt att gå vår egen väg och inte bara följa strömmen av så här ska man göra eller så här har man alltid gjort. Att vara ett konsultbolag inom produktutveckling är vi nämligen inte ensamma om och just affärsidén är vare sig ny eller unik - men det är vi som jobbar här.

Nu har vi en plats att fylla i det gäng av konsulter som jobbar med att bygga saker i 3D, mekanister helt enkelt.

Så vad kommer du göra som ingenjörspirat och mekanist hos oss? Jo, du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder, och det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga lösningar och produkter. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv.

Men vad kan vi erbjuda dig undrar du säkert!

Vi kan börja med att en av våra mekanikchefer är näst starkast i världen, bevis finns i form av medaljer från VM i styrkelyft! Lite som Bamse fast utan honung för han är stark hela tiden. Och snäll. Som man sig bör om man är stark.

Som bolag B3 Reach är det lilla bolaget i den stora koncernen, eller ett av skeppen i den armada vi kallar B3 Consulting Group. Vi har nära till medarbetare och chefer där beslutsvägarna inte är längre än att man kan skrika upp till kapten och styrman på bryggan. Vi seglar tillsammans där alla är en viktig kugge med hög grad av påverkan, inte bara på sin egen utveckling utan även på hur vi bygger ett bra bolag.

Varför skulle du INTE vilja jobba hos oss? Vi är ganska vanliga och inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och gillar när saker och ting är goa. Övestyvt är ett uttryck som du kommer höra, lika så tjavo, gojja och ossj devon. Vi är inte störst, kanske inte bäst eller vackrast men vi har ett jäkla driv och ett stort kontaktnät vilket gör att vi har koll på marknaden och vilka uppdrag och projekt som är på gång hos våra kunder. Eftersom vi har flera olika kompetenser inom bolaget har vi en stor bredd på kunder och en stor variation på uppdrag. Med andra ord – mycket goda möjligheter att ge dig chansen att jobba med PRECIS det du vill!

Som en del av Reach klanen får du vara med och skapa din egen framtid tillsammans med en massa nördiga personer. Vi är alla på väg någonstans och vi hjälps åt för att komma dit så snabbt som möjligt. Den ända fråga vi vill att du ska fundera på är ”Vad vill du bli när du blir stor”?

Så vem är du och vad behöver man kunna för att bli ingenjörspirat?

För oss är personlighet det absolut viktigaste! Ett tekniskt intresse och en vilja att göra bra saker är en förutsättning. Detta till trots hoppas vi ändå att du har några års erfarenhet av de sju konsulthaven eller av liknande resor samt något av följande:

  • Eftergymnasial utbildning inom mekanisk konstruktion

  • Erfarenhet av att arbeta i SolidWork och Catia

  • En skön personlighet

  • Gilla problemlösning

  • En vilja att vara på väg någonstans

  • Ett genuint teknikintresse

  • Förmåga att förstå och prata Jönköpingska

  • Mästerliga förmågor att dra pappaskämt

Känns det för luddigt och fluffigt? Låt oss ta en kaffe så kan vi berätta mer och försöka bli lite mer konkreta utifrån dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Yoppe, Charlie och Mia

 

Klicka på ansökan eller hör av dig till  vår Chieftain Yoppe på telefonnummer: 0708 61 76 09 eller email: yoppe@reachconsulting.se

 

Dela detta jobb

logga
Maskiningenjör, Mekanikkonstruktör, CADare uppfinnare eller pirat!

B3 Consulting Group