teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som maskinförare vägunderhåll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter nyanläggning och underhåll av vägar, manuellt och maskinellt samt dräneringsarbete och pumpbyten bl annat. Arbetet förutsätter att du har förmåga att kunna arbeta såväl i grupp som självständigt. Som person är du positiv, lyhörd och har en stor servicekänsla, i denna tjänst ingår även att du ska vara serviceman åt övriga arbetslaget.

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande. B körkort är ett krav. Vi ser gärna också att du har förarbevis för hjullastare, erfarenhet av grävmaskin/traktorgrävare/väghyvel, C-Kort och/eller andra maskiner som används i vägunderhåll.

Skiftform: Skiftgång, underjord

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Vid frågor kontakta produktionschef Christer Sundström, Tel 0970-76615 (Må-Fre 0700-1500).

Maskinförare till vägunderhåll

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb