teknikjobb.se

Logga

Maskinförare

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Maskinförare

Sökes till Binneberg

Då vår maskinförare för utlastning i Borgehall ska gå i pension söker vi nu en ny kollega till Swerock AB. Vi söker en självgående hjullastarförare som tillsammans med oss vill arbeta i vår bergtäkt Borgehall (Binneberg), utanför Skövde.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta all vår utlastning med hjullastare samt ansvara för att underhålla vägar, våg och pumputrustning. Då Borgehall är en mindre bergtäkt är du Swerocks representant på plats. Det innebär att du även kommer ansvara för att öppna och stänga anläggningen varje dag och vara företagets ansikte utåt mot våra kunder. Du kommer även stötta våra underentreprenörer i produktionen, när tid och möjlighet finns. 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.
Du har ett lösningsfokuserat synsätt och är allmänt händig att lösa diverse praktiska utmaningar. Du behöver besitta stor social kompetens, ha ett öppet sinne för förändringar och utmaningar. Du tycker det är roligt att hantera olika typer av kunder och deras behov.

Ett krav för tjänsten är att du har yrkesbevis för hjullastare samt branscherfarenhet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-10-31

Dela detta jobb

Logga
Maskinförare

Swerock AB