teknikjobb.se

building girl_small_361651670

Vi söker fler Maskinbyggare för montering och kvalitetssäkring av livsmedelsmaskiner!

 

Vi är ett ständigt växande bolag som söker ytterligare erfarna Maskinbyggare till vår anläggning i Helsingborg. Senior som Junior, det viktigaste är att du har rätt inriktning och inställning!

Responsibilities

Som Tekniker inom JBT ser vi att du har en gymnasieutbildning inom verkstad, fordon eller teknik. Du har ett par års erfarenhet av verkstadsarbete samt gärna erfarenhet av ritningsläsning, TIG- svetsning och projektledning/montage. Du är van vid att ha datorn som verktyg för att skriva, rapportera samt kommunicera. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska. 

Arbetet går ut på att du tillsammans med kollegor bygger och kvalitetssäkrar delar av- eller hela maskiner. Du planerar arbetet för utrustningen samt genomför daglig uppföljning avseende säkerhet, kvalitet och tidplan. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men resor och helgarbete kan förekomma. En del av utbildning och kompetenshöjning sker tillsammans med erfaren installationspersonal ute hos kunden.

Som person är Du flexibel och gillar ett högt tempo. Att kunna arbeta självständigt och dessutom noggrant skapar goda förutsättningar för en karriär inom JBT, men att rycka in där behov uppstår och hjälpa varandra är en självklarhet. Egna kontakter med andra funktioner inom företaget tex konstruktion, inköp etc. ser vi positivt på. Rätt kvalitet på våra produkter är en förutsättning och att arbeta serviceinriktat skapar gemenskap. Är du tekniskt intresserad och är nyfiken till att lära dig nya saker så tveka inte att söka tjänsten! 

Qualifications

Arbetsuppgifter och erfarenheter:

  • Teknisk bakgrund
  • Montageledning
  • TIG-svets
  • Ritningsläsning
  • Kunskaper inom Lean är meriterande
  • Affärssystem och PC
  • El-kunskap meriterande

Ansök genom att skicka in ditt CV och en kort presentation om dig själv. Urval och intervjuer sker löpande. Enkla praktiska tester i samband med intervju steg 2 kommer att genomföras. Tryck på “Apply” för att påbörja din ansökan. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar per email.

 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Alderbrink,0739-642300 Manager of Assembly, Logistics & Facility

Maskinbyggare / Mechanical Assemblers

Företag JBT
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Dela detta jobb