teknikjobb.se

Maskinbyggare

Företag JBT
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Maskinbyggare

building girl_small_361651670

UTVECKLAS SOM MASKINBYGGARE HOS JBT!

Vi är ett ständigt växande bolag som nu söker ytterligare Maskinbyggare till vår montageanläggning i Helsingborg. Eftersom vi växer, vill vi att våra kollegor ska växa med oss!
Rasmus Thell är en av många JBTs kollegor som har utvecklats i rollen som Maskinbyggare och som valt att ta sig an nya utmaningar. Läs om Rasmus personliga utveckling och vad han tycker om att arbeta på JBT.

Responsibilities

Rasmus läste elprogrammet på gymnasiet och har arbetat som elektriker i tre år efter studenten. Under den tiden var han inhyrd som konsult från ett bemanningsföretag på JBT. 2011 blev Rasmus erbjuden att ta en anställning hos JBT som Maskinbyggare och arbeta med att bygga och kvalitetssäkra maskiner. Han åkte även ut på en del installationer och serviceuppdrag hos kunder.

rasmus

Rasmus

”Det bästa med att arbeta som Maskinbyggare är att man jobbar i ett bra sammansvetsat gäng med många olika kompetenser och personligheter. Alla känner bra ansvarstagande för det som skall göras och blir det körigt så hjälps alla åt. Mycket variation i arbetet så man tröttnar inte på det och ingen dag är den andra lik.”

Efter att arbetat i fem år som Maskinbyggare sökte Rasmus sig vidare inom JBT och fick en tjänst som Kvalitetstekniker där han i huvudsak arbetade med att utföra kvalitetskontroller på montageanläggningen samt att han hade mycket kontakt med olika leverantör som han även var ute och besökte. Efter att varit ute och rest en del som Kvalitetstekniker tog Rasmus chansen för ett år sen att söka som Team leader på montageanläggningen och sen dess arbetat som det.

”Jag tycker att det alltid har varit bra att arbeta för JBT med många möjligheter att utvecklas och ta sig vidare inom företaget. Alla får vara delaktiga och bistå med sin kunskap inom alla områden och avdelningar. Jag har också fått se en del av världen på diverse service-och installationsjobb som har bidragit till både personlig utveckling och även varit kompetenshöjande.” Rasmus

Qualifications

Är du Rasmus nästa medarbetare?

Som Maskingbyggare ser vi att du har en gymnasieutbildning inom verkstad eller teknik. Du har ett par års erfarenhet av verkstadsarbete samt gärna erfarenhet av ritningsläsning och rostfri svetsning. Du är van vid att ha datorn som verktyg för att skriva rapporter, tidrapportera osv. Du har även goda kunskaper i engelska. 

Arbetet går ut på att du tillsammans med en kollega bygger och kvalitetssäkrar en maskin. Du planerar ditt eget arbete så att maskinen byggs innan deadline och skriver avvikelserapporter vid behov. Arbetet är i huvudsak förlagt på dagtid men resor och helgarbete kan förekomma om du är intresserad av det. 

Du trivs hos oss om du är flexibel och gillar ett högt tempo. Föredrar du att arbeta självständigt och är noggrann i ditt arbete kommer du säkerligen att trivas ännu bättre. Vi tycker det att viktigt att hålla en god kvalité på våra produkter och att arbeta på ett serviceinriktad sätt där vi hjälps åt. Är du tekniskt intresserad och är nyfiken till att lära dig nya saker så tveka inte att söka tjänsten!  

Ansök genom att skicka in ditt CV och en kort presentation om dig själv. Urval och intervjuer sker löpande. Tryck på “Apply” för att påbörja din ansökan. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar per email.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Daniel Andersson, Manager of Assembly, Logistics & Facility

Dela detta jobb