teknikjobb.se

Logo

Markingenjör

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Markingenjör

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad. 

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m. 

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är placerad på Stadsutvecklingsavdelningen där du blir en av Fastighets-och gatukontorets 450 medarbetare. Här finns många olika kompetenser inom en rad olika områden som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet. 

Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att planera och genomföra ombyggnad av allmän platsmark (parker, torg och gator). Dina arbetsuppgifter är varierade och inspirerande. Som ingenjör hos oss kommer du i vissa projekt ha rollen som projektledare och leda en projektgrupp, medan du i andra projekt är en del av projektgruppen och bidrar med din kompetens som ingenjör. 

I dina roller som ingenjör och projektledare ingår bland annat: 
• Delta i eller leda projekt från planering till slutbesiktning av entreprenad. 
• Som projektledare ha det operativa ansvaret för att organisera och leda projektmedlemmarna mot projektmålet och att säkerställa överenskommen leveransplan. 
• Vara med och driva projekt framåt genom samarbeten, samordning och kontinuerlig kommunikation både internt och externt. 
• Vara en del av fastighets- och gatukontoret och bidra med kompetensutbyte och alltid ha ett fokus på att hitta kreativa och visionära lösningar. 

Detta är tjänsten för dig som vill vara med och påverka, förändra och förbättra Malmöbors vardag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med relevant inriktning så som exempelvis Väg och Vatten. Alternativt är att du har en arbetslivserfarenhet som motsvarar dessa utbildningar. 

Det är meriterande om du har relevant erfarenhet av yrke kopplat till mark- och gatubyggnad och har kunskap i AutoCad. Du bör ha intresse för gestaltning av såväl hårdgjorda ytor som grönytor. 

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra. Du tror på att teamet är starkare än individen och du bidrar till och sprider engagemang. Du är målorienterad, kan driva projekt hela vägen från start till mål. Du arbetar strukturerat och beskrivs ofta som organiserad och kvalitetsmedveten. Sist men inte minst är du trygg i att fatta beslut, tar initiativ och agerar med självförtroende. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-05-26

Referensnummer: 037-1938

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Jessica Grundén
  • Vision
  • 0709-342165
  • Torbjörn Håkansson
  • SACO
  • 0733-23 66 07

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Markingenjör

Malmö stad