teknikjobb.se

MARKETING SUPPORT SPECIALIST / BLIVANDE PRODUCT MANAGER, STOCKHOLM NORR

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

MARKETING SUPPORT SPECIALIST / BLIVANDE PRODUCT MANAGER, STOCKHOLM NORR

Kundlogotyp

MARKETING SUPPORT SPECIALIST / BLIVANDE PRODUCT MANAGER TILL SIEVERT, STOCKHOLM NORR.

På uppdrag av SIEVERT söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Marketing Support Specialist.

VI ERBJUDER 
Som Marketing Support Specialist tar du en nyckelroll i ett expansivt och marknadsledande företag. Trenden är positiv och beslutsvägarna korta. Tjänsten ger dig goda utvecklingsmöjligheter inom Product Management i ett framgångsrikt internationellt företag. SIEVERT är en av världens ledande tillverkare av värmeverktyg för proffs med försäljning i 50 länder och ingår i den Tyska globala koncernen ROTHENBERGER.

OM TJÄNSTEN 
Du ingår i marknadsavdelningen och arbetar tillsammans med kollegor inom Marknads-kommunikation/Grafisk Design, R&D och Försäljning.

Befattningen är direkt underställd VD och du arbetar praktiskt med:

– Utformar och förbättrar förpackningar och exponeringsmaterial för butik. 
– Planerar, genomför och följer upp mässor i Norden och internationellt 
– Gör konkurrentanalyser och marknadsundersökningar om hur våra produkter används 
– Ger daglig support till vår säljorganisation i Norden och internationellt 
– Förbättrar och underhåller produktsortimentet 
– Skriver och utformar bruksanvisningar, servicemanualer, reservdelsguider, säkerhetsdatablad, applikationsguider och produktutbildningsmaterial 
– Product Information Management (PIM) och bygger upp och underhåller bolagets digitala produktdatabas

Du vill utvecklas inom Product Management. Med tiden blir du en specialist på vårt produktsortiment och hur våra produkter praktiskt används av våra kunder.

KVALIFIKATIONER

– Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gymnasieutbildning, gärna inriktad på teknik/naturvetenskap kombinerad med utbildning inom marknadsföring/information.

– Du skriver mycket bra texter på flytande engelska och svenska och har praktisk erfarenhet av att jobba i Adobe/InDesign/Photoshop, Excel/MS Office och affärssystem (t ex MS Dynamics/Navision).

Branscherfarenhet från retail/återförsäljare/grossist inom bygghandel, järnhandel, industrihandel, bygg, el, VVS är meriterande. SIEVERT är ett internationellt bolag med Engelska som arbetsspråk och vissa internationella resor ingår i jobbet.

ANSÖKAN 
I denna rekrytering samarbetar Sievert AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning och önskar därmed att all kontakt angående tjänsten sker via ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608 eller peter.z@isakssonrekrytering.se. OBS vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

OM SIEVERT (www.sievert.se) SIEVERT är en av världens ledande tillverkare av värmeverktyg för proffs med försäljning i 50 länder via återförsäljare och grossister inom bygghandel, järnhandel och industrihandel. SIEVERT ingår i den tyska globala marknadsledande koncernen ROTHENBERGER.

Dela detta jobb

MARKETING SUPPORT SPECIALIST / BLIVANDE PRODUCT MANAGER, STOCKHOLM NORR

Isaksson Rekrytering & Bemanning