teknikjobb.se

Marina tjänster

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Marina tjänster

Vi som jobbar på Marinkraft har gedigen erfarenhet från branschen och vet vad olika marina tjänster innebär. Därför är vi bäst på att matcha rätt kandidater till rätt tjänster! Vill du pröva olika typer av marina tjänster eller söker en nystart inom det marina och vill lära känna branschen så är detta rätt för dig. Olika typer av tjänster och uppdrag inom vårt område leder ofta till fast anställning och en vidare karriär inom det marina.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Jobbkategori: Tekniker/Mekaniker
Plats: Göteborg
Företag: Marinkraft

Eftersom vi ser ett kommande behov av både tillsvidare och tidsbegränsade uppdrag på västkusten så söker vi nu efter dig som är redo för att ta dig an den marina sektorn.

Behovet kommer vara som störst efter dig som jobbar med:

motorer, teknik,  motordiagnostik, plastning , hydraulik, och elinstallationer.  

Vi ser att det kommer vara löpande behov av både dig med  men även dig utan tidigare erfarenhet från branschen  som är på jakt efter ett nytt jobb.

Vi ser även att behovet efter t.ex. dig som student som kan tänka dig att jobba med enklare uppdrag under kvällar och helger.

Att du har ett intresse för båtar och det marina livet ser vi som meriterande då vi själva brinner för detta.

Om du inte har ett uppdaterat CV för stunden kan du söka utan CV genom att svara på några frågor när du går vidare till "Ansökan". Där kan du naturligtvis även ladda upp ditt CV också om du har ett klart. Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Joakim Sköldhammar

joakim.skoldhammar@marinkraft.se

Dela detta jobb

Marina tjänster

Marinkraft Bemanning Sverige AB