teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Manager Project Management, Cooking and Recausticizing TU

En av våra trotjänare ska gå i pension och därav söker vi nu en ny chef till vår projektledningsavdelning inom Valmets teknologienhet (TU) Cooking and Recausticizing.

Vi erbjuder ett arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branschens mest engagerade, erfarna och kunniga ingenjörer. Hos oss finner du ett varierande, stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter där hållbarhet utgör en central del av det vi gör och av Valmets affärsstrategi.

Avdelningen - Project Management - ansvarar för ledning, koordinering och planering av projekt som drivs inom våra teknologiområden massakokning och vitlutsberedning.
Teamet man leder består av projektledare, projektkoordinatorer och projektplanerare.

I arbetsuppgifterna ingår att ha det övergripande ansvaret för projektportföljen inom vårt TU, där projekten kan spänna från mindre ombyggnadsprojekt upp till stora kompletta fabriksprojekt. Som chef för teamet ansvarar man för att uppsatta planer och finansiella mål uppnås.

Projektgenomförandet är till stor del interaktion med leverantörer och kunder därför är det viktigt att du är affärsmässig, och med det som grund en god beslutsfattare.
Innehavaren av denna roll har även en plats i teknologienhetens ledningsgrupp.

I rollen kommer man även erbjudas en mentor under den första tiden för att man så smidigt som möjligt ska ges chansen att växa in i rollen.

Vi tror att du är en person med stort driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ledarskap, vi ser även att du är lösningsorienterad och initiativtagande då vi ständigt arbetar med förbättringar och utveckling av våra arbetsmetoder.

Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du är en ledare som brinner för att se dina medarbetare växa, utvecklas och må bra.

Du har god kommunikativ förmåga och har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Eftersom vi verkar på en global arena bör du tycka om att resa och uppskatta olika kulturer och människor.

Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter så erbjuder vi kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av personalförmåner.
Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet.
Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Hoppas vi har fångat ditt intresse.

Om du vill veta mer om våra tjänster är du välkommen att kontakta Johan Tranberg, Director Cooking and Recausticizing Technology Unit, 054-142 274.

Då urvalet kommer ske löpande ber vi dig ansöka snarast, dock senast den 23 januari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together.  We have more than 14 000 professionals around the world. We are the leading global developer and supplier of technologies, automation, and services for the pulp, paper, and energy industries. 

Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how, and above all teamwork.

Join the team!

www.valmet.com/careers

Manager Projects Management, C&R TU

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Dela detta jobb