teknikjobb.se

Logga

Målare till Lindbäcks bygg

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Målare till Lindbäcks bygg

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Familjeföretaget startade 1924 och har idag kontor i Kiruna, Piteå, Stockholm och Göteborg. Vi är idag cirka 500 medarbetare i koncernen som alla arbetar efter våra kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Arbetsuppgifter

Som målare på Lindbäcks bygg har du möjlighet att arbeta i våra fabriker i Piteå och på våra byggarbetsplatser. I fabrikerna ingår du i ett arbetslag som arbetar med nyproduktion av tak och väggblock i ett taktat flöde. På byggarbetsplatsen färdigställs de nyproducerande modulerna. 

Din profil

Vi söker dig som har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom måleriyrket. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi vill att du ska vara engagerad, driven och intresserad av att lära dig nya saker. Vi ser att du har en positiv inställning, god social förmåga och gillar att arbeta både självständigt och i grupp. För denna tjänsten krävs B körkort.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta David Lidström 0911-212160

Dela detta jobb

Logga
Målare till Lindbäcks bygg

Lindbäcks