teknikjobb.se

Målare till Anebyhusgruppen

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

Målare till Anebyhusgruppen

Nu söker Eterni efter målare till vår kund Anebyhusgruppen i Åseda. Här erbjuds du en arbetsplats präglad av stolthet och engagemang som arbetar efter ledorden Ansvar – Kvalitet – Laganda. Du får möjlighet att utvecklas och vara en del av teamet som bygger hus och förvekligar familjers drömmar.
Anebyhusgruppen i Åseda är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. I 75 år har företaget byggt hus som blir ett hem dagen då familjer flyttar in. Hem som anpassas efter tiden och familjen. Hem där livet sker.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i fabriken i Klöverfors där man bygger lägenheter i volymer. Här färdigställs bostäderna till stor del i fabriken och målningen som utförs är både utvändig fasadpanel samt invändig målning. I arbetsuppgifterna ingår även underarbete i form av spackling och slipning. Arbetet kräver att du kan arbeta effektivt i högt tempo med stor noggrannhet då produktionen inkl. målningsarbetet sker i taktad hastighet på line.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är utbildad målare eller har tidigare erfarenhet av måleri. Du är noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten men även stresstålig och van vid högt tempo. Du är en lagspelare som gillar ett nära samarbete med övriga kollegor. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar svenska i tal och skrift och kan ta till dig skriftlig information samt säkerhetsinstruktioner.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som målare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader med goda chanser till förlängning. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Anebyhusgruppen. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

ÖVRIG INFORMATION
Eterni kräver inte att man kan allt från början men lägger stor vikt vid att man som anställd hos oss visar vilja, intresse och engagemang. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Målare till Anebyhusgruppen

Eterni Sweden AB