teknikjobb.se

logga

Målare 

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Målare 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.”

Om tjänsten

Till vår kund Peab söker vi nu dig som är erfaren målare till deras drift och underhållssida i Helsingborg. Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du kommer att få en anställning hos Peab när vi hittar rätt person.

Arbetsbeskrivning

Som målare hos Peab innebär arbetet målning av diverse markutrustning utomhus. Vidare innefattar även tjänsten servicearbete så som lättare snickerier, tillverkning av skyltar, tvätt av markutrustning med mera. Ditt arbetsområde innefattar mestadels Helsingborgs stad, men kan även ske på andra platser i Nordvästra Skåne.

Krav
B-körkort då du behöver kunna ta sig mellan de olika uppdragen. Viss datorvana krävs då rollen innefattar dokumentation, skrivning av fakturaunderlag samt vid tillverkning av skyltar.

Övrigt

Omfattning: Heltid, dagtid måndag-fredag 07.00 -16-00.
I rollen ingår visst helgarbete och tjänsteberedskap några veckor per år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tillträde: Snarast

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som målare, gärna i utomhusmiljö. Noggrannhet och struktur en naturlig del för dig. Du kommer att tillhöra ett glatt team och därför söker vi dig som har lätt för att samarbeta och som bidrar till arbetsglädje. Du är praktiskt lagd men kan och trivs samtidigt med att hantera viss administration.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Målare 

Montico AB