teknikjobb.se

logga

M Dialysis AB söker en kvalitetsansvarig.

Ort
Utgår

2021-04-29

Ansök nu

M Dialysis AB söker en kvalitetsansvarig.

M Dialysis AB är ett svenskt medicintekniskt företag som tillverkar avancerad sjukvårdsutrustning för den globala marknaden. Företaget är beläget i Hammarby Sjöstad där även en stor del av tillverkningen sker. Kunderna består främst av Universitetssjukhus i Europa och USA.

Vi söker en ny medarbetare att stärka upp vår organisation med kunskap inom kvalitetsarbete och kvalitetssystem.

Vi är ett litet svenskt tillväxtföretag inom det medicintekniska området. Våra unika produkter som vi utvecklar och tillverkar i Hammarby Sjöstad säljs världen över och används vid de främsta sjukhusen för avancerad övervakning av kritiskt sjuka patienter. Vi finns inom intensivvården och den avancerade forskningen med målet att göra skillnad för patienterna. Vi är inne i en intensiv och expansiv fas när vi nu lanserar revolutionerande ny teknologi globalt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ett befintligt kvalitetssystem som du har möjlighet att förändra och vidareutveckla. Du kommer också att ha det övergripande ansvaret för regulatoriska uppgifter, med stöd av experter i takt med att de nya MDR reglerna införs i branschen. I rollen som kvalitetschef kommer du ingå i företagets ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med trevliga medarbetare och möjlighet att utvecklas i takt med företaget. Du kommer utgöra en viktig del i vår fortsatta framgångsresa.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen är pågående så du är välkommen med din ansökan idag.

Placering, du kommer att välkomnas till vårt moderna kontor i Hammarby Sjöstad, vars omgivning erbjuder ett stort utbud av affärer, gym, trevliga restauranger m.m. Det finns goda kommunikationer.

Bakgrund

Vi söker dig med högskoleutbildning och erfarenhet av kvalitetsarbete och kvalitetssystem. Bakgrund från medicintekniskt bolag eller erfarenhet inom regulatoriska området (främs MDD medicintekniska direktivet) eller ISO 13485 är me3riterande.

Dina egenskaper

Du ska vara strukturerad och ambitiös samt ha en god social förmåga. Vara trygg i att fatta egna beslut i det löpande arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska

Sök gärna idag!

Vill du vara med i vårt härliga team och bidra till utvecklingen av företaget så är du välkommen med din ansökan. För mer info se hemsidan: www.mdialysis.com eller kontakta Olof Nord, M Dialysis AB, via mejl: olof.nord@mdialysis.com

 

 

Dela detta jobb

logga
M Dialysis AB söker en kvalitetsansvarig.

Jefferson Wells