teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lurs Dörr AB Söker Produktionspersonal!

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Lurs Dörr AB Söker Produktionspersonal!

Om företaget
Dörrtillverkaren Lurs Dörr AB startade 1948, men har sedan början av 60-talet varit helt inriktad på dörrtillverkning med fokus på kvalitet från stomme till ytbehandling. Fabriken har genom åren utvecklat produktionsmetoderna utan att förlora hantverkskickligheten och kvaliteten.

Lurs Dörr AB är en dörrtillverkare som levererar ytterdörrar till i huvudsak den svenska och den norska marknaden. Olika önskemål på olika marknader har lett till att produktionen omfattar ett brett sortiment av dörrar med olika design, från funktionalism till tradition med äkta speglar. Det breda sortimentet och hantverkskunnandet ger oss som dörrtillverkare möjlighet att kunna anpassa oss till kunder med högt ställda krav på kvalitet och design.

Dina arbetsuppgifter
Lurs Dörr AB behöver utöka sin personalstyrka med produktionspersonal. Har du erfarenhet av praktiska arbeten och känner att det är dags för en ny utmaning? Är du en ansvarsfull person som drivs av att prestera ditt allra bästa? Då kan detta var tjänsten för dig, välkommen in med din ansökan!

I arbetsuppgifterna ingår att limma detaljer, montera ihop delar, måla dem och packa färdig produkt för utleverans mot återförsäljare.

Du arbetar 06:45-16:15 mån-tors och slutar kl 14:00 på fredagar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller vid överenskommelse.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker är en praktisk och händig person. Du har ett stort kvalitetstänk och
värdesätter noggrannhet i ditt arbetssätt.

Man arbetar ofta i konstellationer om två personer ibland fler med sina kollegor därav måste man trivas med samarbete med andra.

Meriterande är truckkort/ Motviktstuck.

Om oss
Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Nathalie Stenman tel 0707-858413. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika
 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Lurs Dörr AB Söker Produktionspersonal!

Premier Service AB