teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Loxy söker en lamineringsspecialist

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Loxy söker en lamineringsspecialist

För Loxy Swedens räkning söker vi  en lamineringsspecialist till fabriken i Kumla. Behöver du veckopendla eller flytta? Lugn – vi hjälper dig att lösa boendefrågan eller erbjuder en medflyttarservice i världsklass. 

Vad kan Loxy erbjuda dig?

Loxy är en ledande global leverantör av avancerade film- och foliemateriallösningar. Med ett ursprung som limnings- och tätningsexperter till textilindustrin, har de utvecklat avancerad teknik för att lösa de mest utmanande uppgifterna i olika polymerfilmapplikationer.

Hos Loxy erbjuds du att arbeta i en global miljö med produktionsenheter i Norge, Sverige, Polen och Shanghai. Med framåtanda som drivkraft, har Loxy genomgående hittat sätt att hjälpa sina kunder att lyckas. Företagets framgångar beror till stor del på deras grundläggande expertis inom polymera material och deras djupa förståelse för de industrier de arbetar med.

Om tjänsten

Till Loxys plast- och kemiföretag söker vi nu efter dig som vill bidra med dina kunskaper inom laminering och ansvara för Loxys utveckling inom området. För att lyckas i rollen krävs en vilja att utveckla sig själv och sin kunskap om laminering och föra den vidare inom företaget.

Lamineringsmaskinparken inom Loxy växer och idag arbetar de främst med tekniker såsom värmelaminering, smältlimslaminering och pulverlimslaminering.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du sedan tidigare har flera års erfarenhet av arbetet med olika typer av tekniker inom laminering. Du bör ha förståelse för hur maskiner ska justeras för att uppnå gott resultat vid arbete med tunna och stretchiga material. Om du dessutom arbetat med laminering kopplat till textilier eller nonwoven har du särskilt goda förutsättningar att komma till din rätt i rollen.

Du behöver vara således både tekniskt och praktiskt lagd samt brinna för produktutveckling. Initialt är du både uppfinnare, utförare och förvaltare inom tekniken. Din uppfinningsrika och kreativa ådra ramas in av din fingertoppskänsla för kundnöjdhet och din höga kvalitetsmedvetenhet.  

Information 

Ansökan görs via www.axoconsulting.se senast den 30 januari 2022, vi jobbar med löpande urval. Vi svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult eller Linda Axäng, linda. axang@axoconsulting.se tfn: 079-340 54 42 alt. Kajsa Rosén, kajsa.rosen@axoconsulting.se tfn: 072-398 02 67. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer om Loxy HÄR!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

Läs mer här: Mitt i prick, det är smart! Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Dela detta jobb

logga
Loxy söker en lamineringsspecialist

AxÖ Consulting