teknikjobb.se

Lösningsorienterad Teknisk Support Säkerhet

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Lösningsorienterad Teknisk Support Säkerhet

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Sollentuna Anställningsform: Tillsvidare

Elektroskandia är idag den ledande fabrikatsoberoende leverantören inom säkerhetsprodukter på den svenska marknaden. I och med att marknaden växer så ställer det allt högre krav på oss som distributör. Som teknisk support säkerhet kommer du arbeta i en grupp med stor kompetens inom produktområdet säkerhet. Vi arbetar både mot våra större rikstäckande kunder i Sverige samt mindre lokala bolag och entreprenörer. Hos oss kommer du att få ett stort kontaktnät, inte bara mot våra kunder utan också internt och mot våra tillverkare.

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk support säkerhet kommer du i första hand att vara våra kunder behjälpliga med support & ärendehantering samt att vara ett tekniskt stöd till vår produktansvarige. Arbetsuppgifterna kommer även innebära att planera och genomföra utbildningar inom produktområdet säkerhet samt ansvara för teknisk dokumentation. Arbetet kommer att vara varierande och du kommer att jobba nära våra tillverkare samt med Elektroskandias marknad- och försäljningsorganisation.

Vi söker dig med

  • Gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig.
  • Mångårig arbetserfarenhet inom säkerhetsinstallationer eller tidigare har jobbat med support av säkerhetssystem.
  • Kunskap om programvaror och nätverksteknik från tidigare likvärdiga arbeten.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Körkort B är ett krav.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från installation och/ eller driftsättning av brandlarmssystem.

Som person ser vi att du är ambitiös och lösningsorienterad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att självständigt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig lite extra för att leverera kvalitet i lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad, där du har lätt att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 2021-06-30.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Christer de Wahl, Sälj & Marknadschef Säkerhet, Tfn: 08-923612. 

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 

Dela detta jobb

Lösningsorienterad Teknisk Support Säkerhet

Elektroskandia