teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsfokuserad tekniker till Cylinda

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Lösningsfokuserad tekniker till Cylinda

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Cylinda är ett svenskt varumärke som tillverkar produkter som kyler din mat, värmer din middag, diskar ditt porslin och tvättar dina kläder. Det är snygga, effektiva och energisparande vitvaror anpassade för de svenska hemmen med finesser som gör din vardag både enklare och bekvämare. Vår ambition är att förse dig med pålitliga och funktionella produkter som hjälper dig både idag och imorgon – år efter år. Cylinda har rötterna i Västergötland och 1958 började tillverkningen av Cylinda tvättmaskiner i Vara. Cylinda är ett varumärke som ägs av Elektroskandia Sverige AB.

Anställningsform: Visstidsanställning 12 månader, med chans till förlängning. 

Placeringsort: Du kommer utgå från Västerås

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Cylinda service arbetar du med service av Cylinda vitvaror, där reperationer sker hemma hos kunden. I denna roll får du en egen servicebil med ett mindre lager av reservdelar. Du kommer framförallt reparera vitvaror men även göra en del produktutbyten. Du kommer att utgå från en av våra butiker i Västmanland och sedan besöka våra kunder inom regionen. Anställningen är en visstidsanställning på 12 månader, med chans till förlängning. Vi ser gärna att du börjat i mitten på augusti. 

Vi söker dig med

Grundläggande kunskaper i el-lära där tidigare erfarenheter som servicetekniker värderas högt.

Meriterande för tjänsten är gymnasiekompetens inom el/tele eller motsvarande förvärvade kunskaper vi bedömer likvärdiga. Vid anställning ger vi dig interna utbildningar på Cylindas vitvaror.

Som person ser vi att du har lätt för att samarbeta, där du är positiv och lyhörd inför kunden eller kollegans eventuella problem och behov för att hitta bästa möjliga lösning. Du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser vidare att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fattar egna beslut inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är den 31 augusti Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Rådström, Regionchef Cylinda service tfn. +46 892 35 56.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

 

Dela detta jobb

Lösningsfokuserad tekniker till Cylinda

Elektroskandia