teknikjobb.se

 • Befattning

  Förare av tåg

 • Stationering

  LKAB Malmtrafik AB, Luleå

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-07-17

Om företaget / verksamheten

Varje år fraktar LKAB cirka 29 miljoner ton järnmalmsprodukter via Malmbanan till hamnarna i Narvik och Luleå. LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterföretag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings och lossningsterminaler, fordon (lok, vagnar m.m.) och underhållsverkstäder. Verksamheten bedrivs på LKAB:s verksamhetsorter längs Malmbanan, från Narvik till Luleå.

Om tjänsten

Vi söker nu lokförare som ska arbeta som malmtågsförare på Malmbanan med stationeringsort Luleå. Arbetet kommer att vara varierat där växling, tågsättsklargöring och framförande av tåg planeras enligt rullande schema.
Tjänsten innebär skiftgång och nattarbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har lokförarbevis, körkort lägst B och slutförd gymnasial utbildning med slutbetyg. Meriterande är om du innehar loktypsintyg för IORE. Erfarenhet ifrån växlingstjänst och tågsättsklargöring är meriterande då detta är en del av arbetet som utförs i Luleå.

Som lokförare behöver du trivas med att arbeta självständigt eftersom arbetet till största del är ett ensamarbete, men även att tillsammans med andra samverka för att lösa problem som kan uppstå i vardagen. Vi söker Dig som är säkerhetsmedveten och ansvarstagande för de situationer som kan uppstå och du sätter alltid säkerheten först.


Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan även erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, subventionerad tandvård, samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Joakim Helsing, telefon 072-503 80 64. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-07-17 via lkab.com.
Intervjuer sker löpande, du kan därför komma att bli kontaktad innan sista ansökningsdag har passerat.

Lokförare

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Dela detta jobb