teknikjobb.se

Lokalvården, timanställningar

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-01

Ansök nu

Lokalvården, timanställningar

Samhällsbyggnad

Arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet, kost samt lokalvård och tillhörande administrativa tjänster.

Lokalvården erbjuder ett omväxlande arbete i flera olika verksamheter. Vår enhet startade upp städning i egen kommunal regi, våren 2019. Städning sker exempelvis i skola, förskola, bibliotek, socialtjänst, offentliga toaletter, äldreomsorg, bad- och idrottsanläggning m.m. I vår verksamhet är kvalitet, ergonomi och gemenskap centralt.

Arbetet som timvikarie inom lokalvård sker i huvudsak dagtid, men även kvällar, helger och storhelger kan förekomma. Som timvikarie erbjuds du jobb vid extrabeställning av städ eller ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Rekrytering sker löpande efter aktuellt behov.

Arbetsuppgifter

Städning sker enligt överenskomna rutiner, inom daglig lokalvård, trappstäd, bygg- och flyttstäd samt fönsterputs. Maskinkörning med både åkbar/traditionell maskin och regelbunden golvvård, är en obligatorisk del i det dagliga arbetet, även periodiska insatser inom storstäd. Att arbeta hos oss förutsätter flera olika städområden i ditt dagliga schema inom Karlsborgs Kommun; Karlsborg, Mölltorp, Forsvik och Undenäs, vilket oftast kräver att man kan ta sig med egen bil mellan platserna.

Kvalifikationer

Vi söker personer som är ansvarsfulla, noggranna och som har lätt för att samarbeta och har hög servicekänsla. Det krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, för att kunna arbeta utifrån skriftliga rutiner, ha dialog med våra kunder samt dokumentera i verksamhetssystem. 
Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, liksom utbildning inom området.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Vid anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid/Deltid

Tillträde

     snarast

Löneform

     timanställning

Antal lediga befattningar

     3

Sysselsättningsgrad

     efter behov

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

      2021-245

Kontakt

  •      Evelina Koskenranta, 0505-172 56

Facklig företrädare

  •      Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2021-07-01

Sista ansökningsdag

     2021-09-01

 

Dela detta jobb

Lokalvården, timanställningar

Karlsborgs kommun