teknikjobb.se

Tiundaskolan

Har du erfarenhet av arbete inom städ? Vill du vara med och ansvara för den dagliga städningen av Tiundaskolan?
Vi ser fram emot din ansökan!

Tiundaskolan är en F-9 skola med cirka 800 elever och 90 medarbetare. Skolan är en fantastisk byggnad med många moderna och kreativa ytor. Skolan är uppbyggd kring konceptet arenor där varje arena är en ålderhomogen årskurs. Arenorna består av några klassrumssalar och en gradäng samt en öppen yta där även toaletter och personalrum finns. Skolan har en stor rymlig matsal och ett inbjudande bibliotek.

Här kan du läsa mer om Tiundaskolan (https://tiundaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som lokalvårdare ansvarar du för den dagliga städen på skolan. Du ska säkerställa att alla utrymmen städas kvalitativt och noggrant. Vid behov städas somliga ytor två gånger per dag. Det finns städinstruktioner att tillgå.

Utöver städningen kommer du ha ett ansvar för att felanmäla om du upptäcker brister (materiella skador) i verksamheten samt ha ett ansvar för att lägga beställningar. Utöver den dagliga städen har du även ett ansvar för storstädningen av skolan som är förlagt under loven. Även andra sysslor som exempelvis rastvärdskap kan förekomma för att skapa en relation till våra elever.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom städ. Har du utbildning inom golvvård ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete inom städ.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westergren, rektor, 073-093 89 28

Facklig företrädare:
Kommunal, Mats Orlowski, 018-727 64 52

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lokalvårdare till Tiundaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb