teknikjobb.se

Lokalvårdare, till Bergsunds vård och omsorgsboende, Södermalm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Lokalvårdare, till Bergsunds vård och omsorgsboende, Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Bergsunds vård- och omsorgsboende går över till privat drift från den 21 maj 2019 på uppdrag av Södermalms stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap. Verksamheten har somatisk- och demens inriktning och omfattar 123 lägenheter med heldygnsomsorg. Bergsund ligger centralt beläget vid Hornstull på Södermalm med goda kommunikationer och närhet till det mesta.

Vi söker nu en lokalvårdare som vill anta utmaningen att jobba med oss på Bergsund.

Som lokalvårdare på Bergsund ansvararar du för att lokalerna hålls rena och fräscha.
Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, och samarbetsvillig. Du är flexibel och lösningsorienterad. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som kan omvandlas till en fast tjänst, 50-60 %

Tillträde efter ök,
Meriterande för tjänsten är erfarenhet av liknande uppdrag.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Dela detta jobb

Lokalvårdare, till Bergsunds vård och omsorgsboende, Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg