teknikjobb.se

Logo

Lokalvårdare Norrgårdens förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Lokalvårdare Norrgårdens förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

I augusti 2019 öppnar vi upp vår kommunala förskola Norrgården i centrala Knivsta.
Förskolan är byggd i två plan med totalt åtta avdelningar. Förskolan kommer arbeta med naturvetenskap och estetiska processer med fokus på Hållbar utveckling utifrån förskolans läroplan.
Måltiderna serveras en gemensam matsal /matateljé på förskolan. Förskolans personal och barn i äter vid flera olika sittningar vid lunchtid och mellanmål.
Vi har ett eget tillagningskök på förskolan vilket ger oss möjlighet till ett nära samarbete med kökspersonalen på förskolan.
Vår lärmiljö är utformad till att bedriva en undervisning i förskolans lokaler med hög kvalité mot målen i förskolans läroplan.
Vi har ett gemensamt ansvar att ta hand om vår innemiljö, vilket gör arbetet som lokalvårdare till en självklar och viktigt del i vår organisation för att nå verksamhetsmålen och säkerställa en god arbetsmiljö.
Du kommer tillhöra en engagerad arbetsgrupp/team som strävar efter att nå goda resultat tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som lokalvårdare innebär att du dagligen arbetar efter tydliga städinstruktioner och rutiner för egenkontroll med målet högkvalitativ lokalvård med rena lokaler och hygienutrymmen på förskolan.
Det är viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad.
Du är med och bidrar till att verksamhetens kvalitet och samverkar med förskolepersonal i ett team genom en god dialog och kommunikation.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av lokalvård är meriterande.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lokalvårdare Norrgårdens förskola

Knivsta kommun, utbildningskontoret