teknikjobb.se

Lokalvårdare med erfarenhet av sjukhusstädning

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Lokalvårdare med erfarenhet av sjukhusstädning

Om oss

TioHundra AB städar i egen regi – och vi gör det bra. Häromåret knep Norrtälje sjukhus topplaceringen när städinsatserna inom Stockholms läns landsting jämfördes.  
 
Städenheten ombesörjer städning av sjukhusavdelningar och mottagningar, dagliga verksamheter, kontor och ett äldreboende på TioHundra AB. Vi är 31 medarbetare i städenheten som utgår från Norrtälje sjukhus till alla våra kunder.  
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi utför städningen efter kundens önskemål vi jobbar efter färdiga arbetsbeskrivningar för att hålla ihop alla städarbeten.
 
Utifrån avtal med våra kunder inom TioHundra utför vi städuppdrag efter arbetsbeskrivningar där både torr- och våtmoppar, dammning samt att köra våra städmaskiner ingår. Tjänstgöring sker enligt ett 28 veckors schema.  
 
Om dig

Vi söker dig som har god servicekänsla och som trivs med att jobba i både grupp och på egen hand. Har du erfarenhet av städning och B- körkort och körvana är det meriterande.  
 
Tjänsten kräver att du har en god fysik då arbetet är fysiskt tungt och innehåller monotona arbetsmoment. Vi använder oss av städmaskiner som är stora och tunga att hantera. Då vi även utför golvvård åt våra kunder får du inte vara överkänslig för kemikalier.  
 
Du ska kunna läsa och förstå svenska då det är viktigt att arbeta efter städbeskrivningar, instruktioner och rutiner som föreligger för varje städområde. Körkort för manuellt växlad bil samt körvana är ett krav då vissa arbetsplatser ligger utanför sjukhuset och städmaterialet skall transporteras.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Lokalvårdare med erfarenhet av sjukhusstädning

Tiohundra AB