teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lokalvårdare i kombination med roll som skolvärd eller vaktmästare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Lokalvårdare i kombination med roll som skolvärd eller vaktmästare

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

På Genarps skola har vi ca 300 elever i årskurserna 4-9. Vi är ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans och nära eleverna för att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi månar om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på tillgängliga lärmiljöer och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler. 

Vi erbjuder dig kunniga och trevliga kollegor som ser fram emot att välkomna en ny arbetskamrat. Du kan även förvänta dig rektorer som ger frihet under ansvar och som värdesätter att vara närvarande på skolan. På Genarps skola har vi en salutogen elevsyn och arbetar nära elevhälsan i syfte att alla elever ska utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt.

Inom gångavstånd finns naturreservatet Risen, Häckeberga kvarn och Ekevallens idrottsplats med utegym. Här kan du som är intresserad av natur, vandring, löpning, mountainbike etcetera njuta av naturen och träna i anslutning till ditt arbete.

Lunds kommun erbjuder också ett friskvårdsbidrag på 1700 kr per år, samt rabatterat pris hos Actic gym, som har en av sina anläggningar i Genarp.

Arbetsuppgifter

En av våra två lokalvårdare går i pension och nu söker vi dig som i samarbete med vår andra lokalvårdare kommer utföra daglig städning i skolans lokaler. Ni kommer arbeta tillsammans och utföra städning av hög kvalité med målet att skapa en trivsam miljö för elever och personal. Ni ansvarar även för att beställa och arrangera gemensamma luncher och fika för skolans personal vissa dagar.

I denna tjänst ser vi flera olika möjligheter. Den kan innehålla endast lokalvård och blir då en deltidstjänst på ca 75%. Den kan också kombineras med en roll som skolvärd eller med en roll som skolvaktmästare och blir då en heltidstjänst.

I rollen som skolvärd ansvarar du för att hålla vårt elevcafé öppet vissa tider varje dag, hyra ut rastredskap till eleverna och vara ett stöd till vår socialpedagog i det sociala arbetet med eleverna. Du finns som en trygg vuxen i elevernas närhet under raster.

I rollen som skolvaktmästare ansvarar du tillsammans med en vaktmästarkollega för enklare underhåll och reparationer i skolans lokaler, samt är behjälplig vid flytt av möbler och liknande inom skolan. Du kommer även ha ett nära samarbete med vår IT- och larmansvariga.

Vi söker dig som

är yrkesutbildad lokalvårdare, tex SRY, med yrkeserfarenhet inom städ. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på skola. Om du är intresserad av en kombinationstjänst är det meriterande om du har utbildning inom beteendevetenskap och/eller pedagogik alternativt inom fastighetsskötsel. 

Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och har ett positivt och relationsskapande förhållningssätt till kollegor och elever. Du behöver vara självgående och kunna planera dina arbetsdagar i samarbete med närmsta kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Lön: Individuell månadslön

Tillträde: Tillträde enligt överrenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Referensnummer

2022/609

Kontaktperson(er)

  • Malin Sellberg, biträdande rektor, 046-3599514

  • Katja Vinulv, rektor, 046-3597284

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, lund-staffanstorp.skane@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Lokalvårdare i kombination med roll som skolvärd eller vaktmästare

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun