teknikjobb.se

loga

Lokalvårdare deltid

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-26

Ansök nu

Lokalvårdare deltid

Som lokalvårdare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvara framförallt för inre skötsel hos ett antal kunder i Tidaholm. I arbetsuppgifterna ingår städning av bland annat trapphus, källargångar, tvättstugor och kontorslokaler.

Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du gillar att ge service, du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Tidigare erfarenhet av lokalvård är ett krav samt även svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har lokalvårdsutbildning och/eller körkort. 

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start från mitten av september. Tjänsten är placerad i Tidaholm

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-09-06.

Vid frågor kontakta Gunilla Nilsson, gunilla.nilsson@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Lokalvårdare deltid

Riksbyggen