teknikjobb.se

Lokalvårdare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-06

Ansök nu

Lokalvårdare

Samhällsbyggnadsförvaltningen

Arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet, kost samt lokalvård och tillhörande administrativa tjänster.

Lokalvården erbjuder ett omväxlande arbete i flera olika verksamheter, där såväl ensamarbete som arbete i team förekommer. Städning sker exempelvis i skola, förskola, bibliotek, socialtjänst, offentliga toaletter, äldreomsorg, bad- och idrottsanläggning m.m. I vår verksamhet är kvalitet, ergonomi och gemenskap centralt.

Arbetsuppgifter

Städning enligt överenskomna städrutiner inom daglig lokalvård, bygg- och flyttstäd, trappstäd samt fönsterputs i de lokaler som Karlsborgs Kommun har verksamhet i. Maskinkörning med både åkbar/traditionell maskin och regelbunden golvvård är en obligatorisk del i det dagliga arbetet, liksom periodiska insatser inom storstäd. Du startar din arbetsdag kl. 6.00.

En av tjänsterna är 100% med tillträde 210812 varav den andra tjänsten är 80% med tillträde 210930.

Kvalifikationer

Du ska ha en hög servicekänsla, vilket kräver social kompetens och en positiv anpassningsförmåga inför nya utmaningar för att kunna utföra lokalvård på ett professionellt sätt. Att vara noggrann, ansvarsfull och ha en god samarbetsförmåga för att kunna arbeta i grupp, är en förutsättning då arbetet utförs på områden där också verksamhet pågår. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, så som tal, skrift och förståelse, för att kunna arbeta utifrån våra städinstruktioner, säkerhetsdatablad, städkemikalier och föra en dialog med våra kunder.

Krav för denna tjänst är körkort och tillgång till egen bil samt erfarenhet av lokalvård och PLS produkter. God kännedom om städning i kommunal regi, maskinkörning, fönsterputs, bygg- och flyttstäd, SRY yrkesbevis, PRYL-certifiering är meriterande. Önskvärt är erfarenhet av golvvård från grunden på olika golvmaterial med PLS-produkter. Datavana krävs för att kunna ta del av gemensam information, felanmälan, samt för egen schema- och tidsrapportering.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 
Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss och ställa eventuella frågor, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Intervjuer liksom tillsättning av tjänster sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Vid anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     210816 samt 210930

Löneform

     Månadsavlöning

Antal lediga befattningar

     2

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021-243

Kontakt

  •      Evelina Koskenranta, 0505-172 56

Facklig företrädare

  •      Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2021-07-07

Sista ansökningsdag

     2021-09-06

 

 

Dela detta jobb

Lokalvårdare

Karlsborgs kommun