teknikjobb.se

Logo

Lokalvårdare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Lokalvårdare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare inom Klippans kommun kan man få tjänstgöra på flera olika objekt som exempelvis skolor, förskolor, äldreboenden samt kontorslokaler. Golvvård och storstädning förekommer. Du kommer att arbeta utifrån arbetsbeskrivning och eftersom verksamheterna har olika behov kan arbetet variera på de olika arbetsplatserna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare, referenser är ett plus. Erfarenhet av professionell lokalvård är meriterande samt utbildning med certifiering enligt SRY eller PRYL. Körkort är önskvärt men inget krav.

Du har hög servicekänsla och är trygg i din yrkesroll. Du har viljan och engagemanget att testa nytt och tycker om att samarbeta, men du kan även arbeta självständigt och är kommunikativ. Eftersom du i ditt arbete har frihet under ansvar ser vi att du som söker är strukturerad och har förmågan att planera ditt arbete självständigt när det krävs. Att ha förmågan att ställa om snabbt och vara flexibel är betydande egenskaper för en lokalvårdare. Du har förståelse hur ergonomiska kunskaper kan hjälpa dig i ditt arbete. Det är viktigt att du är miljö- och kvalitetsmedveten. Du har god förmåga att förstå, läsa och skriva svenska för att kunna förstå instruktioner och föreskrifter. Viss datavana krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning kan bli aktuellt.
Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Robin Hylander , Chef Serviceavdelningen
Telefon 043528353

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ange referens: C53538-2021-41
Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Dela detta jobb

Logo
Lokalvårdare

Klippans kommun