teknikjobb.se

Lokalvårdare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-09

Ansök nu

Lokalvårdare

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Solatum Hus&Hem

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot Bolagets övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav ca 8 500 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Sollefteå är en kraftfull kommun där människan står för kraften tillsammans med skogen, vinden och vattnet.

Solatum Hus&Hem AB ägs av Sollefteå kommun och är ett allmännyttigt kommunalt bostadsföretag. Företagets affärsidé är att tillhandahålla ett tryggt boende samt ändamålsenliga lokaler, allt i trivsam miljö. Företaget har drygt 1100 lägenheter och förvaltar enligt avtal kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, brandstationer m.m. Företaget har 60-talet anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Som lokalvårdare hos Solatum Hus&Hem AB kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt.
Just nu har vi lediga tjänster på Vallaskolan och Helgumskolan men du blir anställd på Soaltum så man måste vara beredd på att arbeta över hela fältet.

Dina arbetsuppgifter som lokalvårdare kommer att vara sedvanlig kontorsstäd, trapp- och tvättstugestädning, skolor förskolor, samt äldreboenden mm. För att passa i denna roll bör du vara noggrann, flexibel samt ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet av lokalvård är en fördel.

KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Har körkort. Du bör ha viss datavana då vi beställer varor och för lönerapportering. Ett visst mått av lokalvård kommer att meriteras

Dela detta jobb

Lokalvårdare

Sollefteå Kommun