teknikjobb.se

Städservice

Har du erfarenhet av lokalvård? Vill du ha ett arbete där du själv är med och planerar din dag?
Välkommen med din ansökan!

Du kommer att ingå i avdelningen Städservice som idag består av cirka 200 fast anställda lokalvårdare uppdelade i sex enheter där enhetschefen leder och fördelar det dagliga arbetet. Vi utför lokalvård/städning, storstäd och golvvård hos våra nästan 390 uppdragsgivare inom främst förskolor, skolor, fritids, idrottshallar och kontor i hela Uppsala kommun.

Vi erbjuder en arbetsmiljö med arbetsglädje, självständigt arbete och stor påverkan av din vardag. Städservice arbetar aktivt med modernisering av nya spännande produkter, städkoncept och innovationer. Våra lokalvårdare utrustas med smartphones för en modernare och effektivare verksamhet med god kommunikation. Arbetetet är mycket självständigt där du själv är med och planerar och lägger upp din dag.

Ditt uppdrag
Ditt ansvar är att leverera toppkvalitet på utförd lokalvård med mycket hög servicekänsla mot uppdragsgivare. Du är oftast placerad på ett och samma objekt men kan flyttas runt då det behövs. Anställningen är på Städservice och inte på själva objektet.
För att vara framgångsrik i rollen är du duktig på att planera och prioritera uppdragen. Du är självständig, ansvarstagande, initiativrik, delaktig och engagerad. Servicekänsla är en självklarhet för dig och du vet hur du odlar en professionell relation med våra uppdragsgivare. Du är en lagspelare och förstår värdet av samarbete med kollegor. Du förväntas använda rätt utrustning och städmetoder för bästa resultat. Du har miljötänk och vårdar fordon, städmaskiner och annan utrustning på bästa sätt. Du agerar även fadder och förebild för nyanställda och praktikanter.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har SRY- eller PRYL utbildning samt städ- och golvvårdsutbildningar. Har du erfarenhet av arbete som lokalvårdare ses det som meriterande. Att du behärskar svenska språket obehindrat i tal, läsning och skrift samt har god vana att hantera en smartphone är en förutsättning för arbetet. Det är även önskvärt med B-körkort.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Alex Vlachos, enhetschef, 018-727 11 92

Facklig företrädare:
Kommunal, Carola Andersson, 018-727 24 40

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lokalvårdare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb