teknikjobb.se

 • Befattning

  Koordinator Administratör

 • Stationering

  LKAB Fastigheter AB, Kiruna

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-10-08

 

Om företaget / verksamheten

LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Gällivare, Malmberget och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter förvaltar cirka 3 000 bostäder och lokaler. LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.

Om tjänsten

Vi söker nu en serviceinriktad lokalförmedlare till vårt team på LKAB Fastigheter i Kiruna.

Som lokalförmedlare kommer du att hantera uthyrning av kommersiella lokaler som tecknande av hyresavtal, omflyttningar, uppsägningar och juridiska frågor i samband med detta. Du kommer även hantera lokalhyresgästfrågor i samband med samhällsomvandlingen i Kiruna och i Gällivare.

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och alltid sätter hyresgästen i centrum.

Dina kvalifikationer

För att lyckas och trivas i rollen har du god kommunikativ förmåga, lätt för att samarbeta och skapa sociala kontakter. Du som person trivs med att hantera olika typer av problem och situationer som kan uppstå, gillar att arbeta strukturerat och att ha ordning och reda. Du ska även ha en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning och en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet med en inriktning som av arbetsgivaren bedöms som lämpligt. Erfarenhet av hyreslagen och arrenden samt nyttjanderätter är meriterande.

Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning, att tillämpa och tolka lagar och avtal samt arbete med projektledning är även det meriterande.

Du ska ha mycket god datorvana och kunna hantera Officeprogram. B körkort är ett krav för tjänsten.

Hos oss på LKAB Fastigheter är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 8 oktober 2020. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Niklas Nordin 0980-726 72.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Lokalförmedlare till LKAB Fastigheter

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-08

Ansök nu

Dela detta jobb