teknikjobb.se

logga

Logistikutvecklare till logistikföretag

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Logistikutvecklare till logistikföretag

ValueOne söker en logistikutvecklare till vår kund inom logistik och transport norr om Stockholm. Uppdraget löper på sex månader och ska tillsättas snarast. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen som logistikutvecklare förväntas du bidra med att optimera och utveckla företagets processer och varuflöden. Det innebär att du ska analysera flöden och processer, identifiera utvecklingsmöjligheter och förbättringsbehov samt leda eller delta i genomförande av projekt. Rollen ger dig möjlighet att arbeta med både strategiska, taktiska och operativa uppgifter i hela försörjningskedjan. Du kommer att ha många kontaktytor både inom och utom företaget.

Du rapporterar till chefen för logistikutveckling.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik alternativt flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet från logistikutveckling och logistikarbete. Vi ser helst att du kommer från en organisation med egen drift eller styrning av lager och transportverksamhet. Har du erfarenhet från varuägande företag är det ett plus. För uppdraget är det också viktigt att tidigare ha arbetat med systematiserat förbättringsarbete samt projektarbete. Har du kunskaper i projektledning och olika projektmodeller är det meriterande. Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift är ett krav. Rollen ställer även krav på hög IT-mognad och kunskaper i lager- och affärssystem samt Officepaketet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en ansvarsfull och engagerad person som inte tvekar att ta initiativ och driva projekt framåt. Du har god analytisk förmåga och väl utvecklad blick för förbättringspotentialer i stort som smått. I övrigt värdesätter vi att du har en positiv och prestigelös läggning, gott omdöme och lätt för att samarbeta.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Logistikutvecklare till logistikföretag

ValueOne AB