teknikjobb.se

Logistikutvecklare till Dawa Däck i Landvetter

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Logistikutvecklare till Dawa Däck i Landvetter

Dawa Däck AB är idag en av Sveriges största däckgrossister och ingår numera i bolagsgruppen Klintberg & Ways däckdivision. Tillsammans med Pro-Imp och KW Wheels kan vi erbjuda ett heltäckande sortiment av däck och fälg meav rolled några av marknadens starkaste varumärken i vår portfölj som tex Kumho, Nokian och Goodyear och Alutec fälgar. Vi har idag ett av Nordens modernaste däcklager.

Har du tidigare erfarenhet av rollen som logistikutvecklare och vill arbeta hos en trygg aktör med goda utvecklingsmöjligheter i en dynamisk organisation inom en spännande bransch? Har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och vill vara del av en förändringsresa? Har du precis som vi, höga ambitioner och vill arbeta på Nordens modernaste däcklager? Då kan detta vara tjänsten för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som Logistikutvecklare ansvarar du för utveckling av divisionens logistik- och transportupplägg samt såväl konceptuell framtagning av logistikkoncept som praktisk implementering och affärs- och processutveckling.
Du har ett operativt samt strategiskt perspektiv och håller i workshops samt driver olika projekt. Du sätter upp KPI:er för bland annat lagernivåer, leveransprecisioner, transporter, kostnader och är väl insatt i dem operationella delarna av verksamheten. 
Vidare kommer du att arbeta med:

  • Beräkningar, budgetarbete, riskanalyser samt säkerställa rätt masterdata samt arbeta med förbättrings- och effektiviseringsförslag.

  • Arbeta i ett nära samarbete med driftledning och produktionschef samt ingår i logistikfunktionens ledningsgrupp som består av Supply Chain Manager, Lagerdriftschef, Operativ Logistiker samt Astro Super User. 

Du kommer att sitta i våra stora, luftiga och fräscha lokaler i Landvetter där både vår administration och vårt lager finns. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv, en hög arbetskapacitet samt vilja till att utvecklas. Du känner ett stort engagemang för affären, är en kommunikativ relationsbyggare som motiveras av att ha många kontaktytor och samarbeten med olika funktioner. Som person bidrar du med energi, är trygg i dig själv och en van ledare. Du är förändringsbenägen och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar samt tar dig an arbetsuppgifter med ett gott humör och på ett affärsmässigt sätt.
Vidare ser vi nedan delar som förutsättningar för rollen:

  • Högskoleutbildning inom logistik eller industriell ekonomi

  • Mycket goda kunskaper inom excel och vana av analyser samt utläsning av stordata

  • Tidigare erfarenhet av WMS systemet Astro

  • Tidigare erfarenhet av lagerstyrning

  • Tidigare erfarenhet av LEAN och Six Sigma är högst meriterande

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Logistikutvecklare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Dawa Däck AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. Tjänsten inleds med en provanställning. 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Peterson. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Logistikutvecklare till Dawa Däck i Landvetter

Eterni Sweden AB