teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Logistikutvecklare

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Logistikutvecklare

Vill du vara med och effektivisera och förbättra logistiken på Calix och Preciform? Är du lösningsorienterad, kan se helheten och drivs av utvecklings- och förbättringsarbete kanske just du är vår nya kollega.

DIN ROLL SOM LOGISTIKUTVECKLARE
Du kommer att ansvara för att på så effektivt och smidigt sätt få in och ut material från Calix och Preciform. Du arbetar för att hitta lösningar på dagliga utmaningar som gynnar verksamhetens effektivitet. Du kommer att arbeta strategiskt men också operativt i den dagliga verksamheten. Du kommer arbeta tätt tillsammans med övrig logistikpersonal för att få en känsla av vilka utmaningar de ställs för i vardagen. Om det behövs att du packar emballage för att instruera kollegorna lämnar vi prestigen hemma och gör det som krävs för bästa resultat.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvara för att interna och externa system är uppdaterade.
- Uppdatera emballageberedningar.
- Skapa packinstruktioner.
- Beställning av kundemballage.
- Uppdatering av kundportaler.
- Förbättringsarbete.
- Minska slöserier genom effektivisering (Muda).
- Minska kostnader.
- Optimera ergonomin för alla operatörer.
- Följa upp och agera på uppsatta KPI:er.
- Driva och säkra logistikperspektiv i projekt. Som projektmedlem eller projektledare.

Du blir anställd på Preciform men tjänsten är 50% delad med Calix AB och rapportering sker till Logistikchef.


DIN PROFIL
Vi söker dig som trivs med att arbeta operativt i ett högt tempo, samtidigt som du är utvecklingsinriktad. Du bör vara noggrann samtidigt som du har ett helikopterperspektiv och kan se helheten tydligt. Du ska vara lösningsorienterad, strukturerad med bra kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska självständigt kunna identifiera förbättringar och i samarbete med dina kollegor implementera dem.

Utbildning:
- Högskoleingenjör med akademisk bakgrund inom produktion/logistik alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom Supply Chain.

Meriterande:
- Ett par års erfarenhet från producerande verksamhet.
- Tidigare arbetat med utveckling och förbättringar.
- Arbetat med emballagefrågor till OEM-kunder.
- Arbetat i affärssystemet Monitor.
- Arbetat med hållbarhetsfrågor.
- Ett par års erfarenhet från lager- och distributionsverksamhet

Särskilda krav:
- Kunskaper inom LEAN-produktion.

Språk:
- Svenska är krav
- Goda kunskaper i engelska


OM OSS
CalixKlippan AB (https://www.calixklippan.com/) är en privatägd svensk koncern som framför allt förser fordonsindustrin (personbil, lastbil och buss) med högkvalitativa produkter, komponenter och delsystem som förbättrar säkerhet, komfort och stil. Den har många av världens främsta fordonstillverkare som sina kunder. Koncernen omsätter 1,6 mdkr och har ca 1 200 anställda.

Preciform är specialiserade på formsprutning av plast, plåtbearbetning och monteringstillverkning av dekorativa produkter i plast, rostfritt stål och aluminium för fordons-, vitvaru- och säkerhetsindustrin.

Produktportföljen för Calix innefattar främst innovativa systemlösningar inom förvärmning av förbränningsmotorer, batterimoduler, drivaggregat och kupéutrymmen (Thermal Management) samt batteriladdare, fjärrstyrningar, strömförsörjning och kablage (Intelligent Power Handling) till fordon.


OM REKRYTERINGEN
Du kommer att få skicka in din ansökan med CV och personligt brev via Yobber. Intervjuer sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logistikutvecklare

Yobber AB